13. kesäkuuta 2017

Maailman kaunein vihkisormus

Pitkän odotuksen jälkeen sain vihdoin vihkisormukseni kotiin! Lähetyksen saapuessa valehtelemaata hihkuin ja pompin itsekseni ihan puhtaasta innostuksesta (onneksi kukaan ei ollut todistamassa). Kävin nimittäin sovittelemassa sormuksia jo alkuvuodesta, ja saatuani tämän ihanuuden mallikappaleen sormeeni tiesin heti, että tässä se on. Siitäkin huolimatta, että mallisormus oli tehty "väärästä" materiaalista ja se oli auttamatta liian iso. Sain sormuksen tiedot ylös, mietin asiaa loppupäivän, ja seuraavana päivänä ilmoitin että tehdään minulle vihkisormus.
Sormuksen olisi toki saanut nopeamminkin, mutta koska asialla ole ollut mikään kiire, jäin odottelemaan sormuksen valmistumista ihan kaikessa rauhassa. Meillä on häät vasta elokuussa, ja olisin varmaan tullut hulluksi jos vihkisormus olisi ollut kotona odottelemassa jo puoli vuotta ennen häitä. Nyt odotusta on enää kaksi kuukautta, ja silti on ihan mahdottoman vaikeaa olla hypistelemättä ja sovittelematta tätä kaunotarta.

Vihkisormuksekseni valitsin Annette Tillanderin Anemyn. Pyynnöstäni sormus valmistettiin punakullasta, ja siihen on upotettu kaikkiaan 24 pikkuruista timanttia. Sisäpuolelle on kaiverrettu tulevan aviomieheni nimikirjaimet sekä hääpäivämme. Sormuksessa viehättää erityisesti sen sirous ja kaunis malli. Se istuu täydellisesti pieniin sormiini kihlasormuksen rinnalle, ja punakultainen väri takaa sen että sormuspari korostaa toistensa parhaita puolia sen sijaan että ne sulautuisivat yhdeksi kimaltelevaksi möykyksi. Vihkisormukseni on täsmälleen sitä mitä halusinkin: naisellinen ja klassinen muttei tylsä. Kihla- ja vihkisormukseni ovat upeita niin yksin kuin yhdessäkin, ja mikä parasta, kantajansa näköiset. Lisäksi minua viehättää ajatus siitä, että tässä setissä yhdistyvät sekä minun että mieheni valinnat, jotka täydentävät toisiaan. Ihan niinkuin elämässämme muutenkin.
Moni tietääkin, että tuskastelin sormuksen kullan sävyn valinnan kanssa ihan loputtoman pitkään. Halusin itse kahta eriväristä kultaa, mutta kukaan lähipiiristäni ei ole valinnut erikultaisia kihla- ja vihkisormuksia, eikä kahden kullan yhdistäminen saanut kovin positiivista vastaanottoa kysellessäni mielipiteitä perhepiiristä. Annette Tillanderin luona pääsin kuitenkin sovittelemaan molempia vaihtoehtoja - itseasiassa tämä oli ainoa liike jossa minulle ylipäätään tarjottiin kokeiltavaksi muutakin kuin valkokultaa. Kaksi valkokultaista sormusta rinnakkain näytti hyvältä, kahden kullan yhdistelmät vielä paremmilta. Onneksi liikkeessä vieraillessani korusuunnittelija Annette oli myös yhdistelmän kannalla, ja muistutti että minähän niitä sormuksia katselen lopun ikääni eikä kukaan muu. Tällä rohkaisulla uskalsin viimein vahvistaa kahden kullan yhdistelmän. Onneksi kotoa löytyi jo ennestään sekä puna-, kelta- että vihreääkultaa, joten sain rauhassa vertailla sävyjä omaa ihoa vasten vielä ennen lopullista värivalintaa. Lopulta punakullan pehmeys vei voiton, enkä ole joutunut kyseenalaistamaan valintaani.
Kaiken kaikkiaan täydet pisteet Annette Tillanderille kauniista koruista sekä mahtavasta asiakaspalvelusta! Viestittelymme hoidettiin pitkälti sähköpostitse, ja sain aina nopean ja sydämellisen vastauksen kaikkiin jahkailuihini, kysymyksiin ja pohdintoihin. Muutama pieni väärinymmärrys mahtui mukaan matkalle, mutta nämä tilanteet onnistuttiin pelastamaan ja homma hoidettiin aina tyylikkäästi. Sain todella hyvää palvelua niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin, ja sormusostoksista jäi todella positiivinen fiilis. Aivan varmasti palaan Annetten asiakkaaksi vielä tulevaisuudessakin.

Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos. Vain äärimmäisen onnellinen morsian!

4 kommenttia:

 1. Oii, vihdoin sait sormuksesi! On kyllä kaunis yhdistelmä :) Näissä häähommissa on alkanut arvostamaan myös hyvää asiakaspalvelua, se ei tunnu olevan aina itsestäänselvyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotus oli kieltämättä pitkä, mutta ehdottomasti sen arvoinen :) Ja todellakin, erityisesti näin nuorena morsiamena osaa arvostaa hyvää asiakaspalvelua! Valitettavasti kun sitä ei tosiaan ihan kaikkialta saa..

   Poista
 2. Mäkin kävin Annetella katsomassa just tuota samaa sormusta. Mun kokemus valitettavasti oli todella huono. Sain alentavaa, loukkaavaa ja halveksuvaa palvelua. Ainut ajatus mikä mulla oli, että haluan täältä äkkiä ulos enkä todellakaan rahojani tänne koskaan anna. Se oli varmasti ensimmäinen ja viimeinen kerta kun minä kävin Annette Tillanderilla. No ei siitä sen enempää. Olen kuullut siitä paljon hyvää, mutta itselläni taisi käydä vain huono tuuri. Onneksi löysin itselleni paljon paremman vaihtoehdon Sandbergilta, joka täydentää kihlaani paremmin. :) Itsekkin mietin kahden välillä otanko ruusukultaisen seuraksi valkokullan vai ruusukullan, josta kirjoittelinkin blogissani. Olin jo yhdessä vaiheessa kallistunut siihen valkokultaan, mutta sitten valitsinkin ruusukullan. Ei siis ole ollenkaan hassu yhdistelmä minusta sekoittaa eri kultia sormuksissa, jos ne sopii tyyliltään hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ikävä kuulla huonosta kokemuksestasi! Vihkisormus on iso hankinta, ja tottakai sitä valitessa myös palvelun täytyy olla hyvää. En ikinä hankkisi sormusta (tai muutakaan) paikasta josta saan kurjaa palvelua, sillä hommasta ei pidä jäädä pahaa makua suuhun vaikka lopputulos olisi kuinka upea!

   Onneksi sulle täydellinen sormus kuitenkin löytyi muualta! Muistankin että sulla on upea vihki (ja kihla!), ja me ollaan soviteltu ristiin samoja sormuksia :D Kiva kuulla että väriyhdistelmät saavat hyväksynnän muilta morsiamilta!

   Poista