5. maaliskuuta 2017

Suut makiaks hääkakulla

Myönnettäköön, olen melkoinen sokerihiiri ja rakastan makeita tarjottavia. Ei ole väliä onko tarjolla Fazerin sinistä vai laskiaispullia (hillolla, jos jäi mietityttämään) vai jotain ihan muuta. Yksissäkään juhlissa ei ole vielä jäänyt jälkiruokapöytä taikka karkkibuffet ratsaamatta.

Hääkakku ei meillä ollut missään vaiheessa prioriteettilistalla kovin korkealla, kunhan sitä vain olisi tarjolla. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että siinä vaiheessa kun näin vanilja-lakka nakukakun pitopalvelumme menuehdotuksessa olin jo valmis ilmoittamaan heille että siellä päässä joku lukee ajatuksiamme, tämä on juuri eikä melkein sitä mitä haemme!
 Kuvan kakku ei liity tapaukseen
Lakka on yksi suomalaisen luonnon parhaita antimia, jota olen rakastanut siitä saakka kun mummolla ja ukilla vieraillessa ensimmäisen kerran sain kotitekoista lakkahilloa vaniljajäätelön kaveriksi. Juuri vaniljan kanssa kakkuun paritettuna tämä yhdistelmä kuulostaa aivan taivaalliselta. Makujen lisäksi ihastuin kakussa siihen, että pitopalvelulta osattiin vastata pyyntöömme melkolailla täydellisesti: perinteistä suomalaista mutta modernilla twistillä. 

Emme ole vielä päässeet edes maistelemaan pitopalvelumme ruokia, mutta väitän jo tässä vaiheessa että olemme löytäneet meille sopivan palveluntarjoajan! Ehdotukset ovat osuneet naulan kantaan, maistelumahdollisuutta on tarjottu, ja kaiken lisäksi olemme saaneet mielettömän ystävällistä palvelua ja rehellisiä vastauksia kysymyksiimme. Odotan innolla että pääsemme tapaamaan Keikaus cateringin kanssa kasvotusten, maistelemaan ruokalajeja ja hiomaan häidemme menua kuntoon.

Ei, tämä ei ole maksettu mainos. Ihan vain ruokaa rakastava morsiuspari joka jo innolla suunnittelee häiden ruokapuolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti