13. helmikuuta 2017

Morsiusseurueen mekot

Morsiusseurueen kanssa on viimeaikoina ahkerasti pohdittu mitä seurueemme naiset vetävät päälleen hääpäivämme aamuna. Ahkeran chättäilyn, mekkojen linkkailun ja kokotaulukoiden tulkitsemisen tuloksena on se, että valinta on tehty ja kaikilla neidoilla on mekot!

En missään vaiheessa ole halunnut nipottaa morsiusneitojen tai kaason mekon väristä tai mallista saati pakottaa kaikkia samaan mekkoon. Morsiusseurueeseen mahtuu joukko aivan erityylisiä, -kokosia ja -muotoisia naisia, joten haasteena oli löytää jotain missä jokainen tuntee olonsa kauniiksi ja ennen kaikkea mukavaksi. Myönnettäköön että hieman yllätyin kun tytöt kuitenkin päätyivät lopulta valitsemaan saman mekon.
Ohjeita mekon metsästykseen annoin sen verran, että helman pitäisi olla säädyllisen mittainen eikä yläosakaan saisi olla ihan mahdottoman antava. Lisäksi tiedossa oli jo se, että niin sulhanen kuin groomsmenit tulevat pukeutumaan tummansiniseen. Olisi siis suotavaa jos mekot sopisivat väreiltään yhteen miesten pukujen kanssa. Luotin kuitenkin hyvin pitkälti siihen, että kaikilla ystävättäristäni on mainio maku.
Sneak peekeistä näettekin hieman millaiseen mekkoon morsiusseurue lopulta päätyi. Mekot tytöt valitsivat Chi Chi Londonin mallistosta, ja väriksi valikoitui koralliin taittavaa nudea. Midimitta on tyylikäs ja mekon pitsi kaunista. 

2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää! :) Minä annoin kaasoille vapaat kädet, mutta yhdessä sovittiin, että mekon tulisi olla maximekko ja sopiva tiettyyn värimaailmaan. En myöskään halua liikaa sanoa, mikä käy ja mikä ei. He päättävät itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä myös teidän suunnitelmat! Tsemppiä mekkojen metsästykseen :)

      Poista