15. tammikuuta 2017

Ajatuksia boudoir-kuvauksista – ennen kuvausta

Boudoir kuvien suosio huomenlahjana on ollut nousussa jo hyvän aikaa, ja hyvästä syystä! Tuskinpa kovin moni mies pahastuisi saadessaan sensuelleja kuvia tuoreesta vaimostaan, minkä lisäksi on vaikea kuvitella yhdenkään morsiamen pistävän pahakseen kauniiden kuvien tuomaa itsetuntoboostia.

Minua ajatus boudoir kuvista kiehtoi, mutten kuitenkaan tosissani ajatellut leikkiin lähteväni ennen kuin valokuvaajamme Susanna Nordvall ehdotti että voitaisiin ottaa myös huomenlahjakuvat. Hetken aikaa ajatusta pyöriteltyäni päätin että kerrankos sitä leikkiin ryhdytään. Suunnitelmissa ei ole kuvata aikuisviihdemateriaalia, vaan tyylikkäitä, sensuelleja kuvia omalle puolisolle.

Täytyy tosin myöntää että valehtelisin jos väittäisin että kuvat ovat pelkästään miestäni varten. Boudoir kuvat ovat tavallaan lahja myös itselleni. Yleisesti ottaen olen varsin tyytyväinen itseeni ja vartalooni, mutta kuten varmasti lähes jokainen, olen käynyt läpi kroppakriisin jos toisenkin elämäni aikana - eivätkä nämä tuntemukset varmasti tähän lopu. Niinpä yksi suuri syy boudoir-kuvauksiin on se, että haluan tuntea itseni viehättäväksi, ja nähdä kuvissa kauniin nuoren naisen jolla on koko elämä edessään. Joskus tilanne vain vaatii sen, että näkee itsensä jonkun muun silmin.


Itse olen jo ehtinyt innostua kuvauksesta, mutta kieltämättä hieman jännittää miehen reaktio. Saattaa olla että O:lla menee aamukahvit väärään kurkkuun kuvat nähdessään. Luulen, että mies osaa arvostaa tälläisiä kuvia, mutta toisaalta sama kaveri on aina ollut vahvasti vastaan esimerkiksi bikinikuvien julkaisemista sosiaalisessa mediassa.. Tottakai huomenlahjakuvat ovat siinä määrin asia erikseen etteivät ne tule yleiseen levitykseen eikä niitä jaeta klikkausten toivossa somessa. Kuvaajan kanssa on sovittu että kuvia saa julkaista hänen portfoliossaan, mutta ne boudoirkuvien kohdalla julkaistavat kuvat valitaan yhdessä. Myönnettäköön, että jos meidän valokuvaaja ei olisi nainen, en usko että lähtisin leikkiin mukaan. Ihan sillä, että näin vältetään miehen mahdolliset kateuspuuskat, ja niin henkilökohtaisia kuvia on kiva ottaa jonkun kanssa jonka kanssa tuntee olonsa mukavaksi ja rennoksi.

Tälläisiä ajatuksia minulla ennen kuvauksia, palaillaan aiheeseen ja fiiliksiin uudemman kerran vielä kuvausten jälkeen! 

4 kommenttia:

 1. Joo jaa kokemus tanne kun kuvaus on tehty!! Mua kiinnostaa kovasti koska itsella sama tilanne JA sama kuvaaja tulossa! :)
  Ajauduin tanne blogiin sattumalta googlailujen kautta ja hauska lukea sun kirjotuksia! Ma olen Amerikkalaisen miehen kanssa kihloissa ja vaikka asutaan muualla, niin Helsingissa vietetaan ens elokuussa haita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi miten hauska, meillähän on sitten hyvin samanlaiset suunnitelmat! Ja ei ole totta, kurkkasin just sun profiilia ja heti ensimmäisenä pomppasi silmille sijainti Malmössä, missä mä siis myös tein kandini tässä pari vuotta sitten.. Maailma alkoi tuntua tosi pieneltä taas yhtäkkiä :D

   Kiva että löysit tänne :) Ehdottomasti kirjoittelen lisää kokemuksista kuvaajan ja etähääsuunnitelun sun muun kanssa!

   Poista
 2. Hahah wow miten on mahdollista! Ma oo kans Malmo kandialumni, sen jakeen tosin siirtyny muille maille.

  Onnea haihin! Jaan seurailemaan suunnitelmien etenemista mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä hyvä sattumien sarja! Kiitos onnentoivotuksista ja kerro ihmeessä vaikka komenttiboksin puolella miten teidän suunnitelmat sujuvat :)

   Poista