13. joulukuuta 2016

Toteutuskelpoisia yksityiskohtia

Kavereiden häistä sekä Pinterestin ihmeellisestä maailmasta on tullut bongailtua ihana idea poikineen. Haluaisinkin jakaa muutamia toteutuskelpoisia yksityiskohtia ja ideoita jotka ovat jääneet mieleen, ja joita todennäköisesti tullaan näkemään myös meidän häissämme.
kuva                                                 kuva
  • Nenäliinat kirkkoon. Onnenkyyneliä (toivottavasti ei muunlaisia!) varten on kiva varata nenäliinoja vieraille (ja sulhasen povariin), koska nämä tuppaavat aina unohtumaan - tai loppumaan kesken! Meidän molempien äideillä esimerkiksi on taipumusta kyynelehtiä ilosta, ja saattaahan sinne vierasjoukkoon mahtua muutama muukin häissä herkistyvä, joten näitä voisin kuvitella arvostettavan.
  • Viltit. Allekirjoittanut laahaa kotona kesät talvet vilttiin kietoutuneena. Rakastan myös ulkona istuskelua, ja viileänä iltana viltti on aivan ehdoton. Miksei siis hankkia juhliinkin pari vilttiä pitämään ulkosalla viihtyät vieraat lämpimänä.
  • Polaroid vieraskirja. Viime vuosina lähes järjestäin kavereiden häissä on aina ollut pari polaroid kameraa tyrkyllä. Näillä on sitten räpsitty kuvia yön pikkutunneilla asti, ja liimailtu viestien kera vieraskirjaan. Toisilla on ollut mukana propseja toisilla ei. Toiset poseeraavat asiallisesti, toiset ei. Nämä on ollut joka kerta aivan ihania! 
  • Kuvajana. Valokuvia on aina ihana käydä läpi, ja yllättävän monella meidän häävieraista ei ole hajuakaan miten me ollaan ylipäätään tavattu tai mitä kaikkea tässä suhteen aikana on tapahtunut. Siksi voisikin olla hauska luoda kuvajana pienillä tarinoilla täydennettynä, jotta vieraat voivat käydä lunttaamassa tarinaamme. Kumpikaan meistä ei myöskään ole ylenpalttisen aktiivinen jakamaan asiaa ja kuvia somessa, joten paljon ennennäkemätöntä materiaalia löytyy.
  • #Hashtag. Vaikka me emme ylettömästi sometakaan, vieraiden joukosta löytyy myös niitä jotka elävät kännykkä liimattuna käteen. Kuvia tulee varmasti nappailtua illan mittaan, ja voisikin olla kätevää jakaa ja selata näitä läpi yhden hashtagin alta. Samaten mahdolliset polttarikuvat esimerkiksi voisi tägätä saman hashtagin alle. Ei olla tosin vielä keksitty mitään hauskaa tägiä, ideoita saa heitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti