15. joulukuuta 2016

Mitä toivon polttareilta?

Polttarit eivät taida ihan vielä olla se kaikista ajankohtaisin asia hääsuunnittelussa, eikä varsinaisesti edes minun vastuullani, mutta hääseurueen neidit alkoivat jo kysellä ajatuksia aiheeseen liittyen. Samalla vaivalla sitä kirjoittelee aiheesta blogiinkin, joten täältä pesee meikäläisen ajatuksia ja toiveitta polttareihin liittyen - vinkvink vaan hääseurueen neidit!
 kuva
Koska rakastan listojen tekemistä, niin listailin joitain suuntaa antavia ajatuksia siitä, millaiset jutut voisivat olla mieluisia ja mikä ei nappaa ollenkaan.

Peukkuja näille:
  • Hauskat ja rennot aktiviteetit, sellaiset letkeät jutut mihin koko porukka pääsee mukaan osallistumaan! Lähtisin riemusta kiljuen tyttöjen kanssa vaikka ratsastamaan, ilmajoogaan tai vannetanssitunnille - tai oikeasti melkein mihin vaan.
  • Aktiviteettien lisäksi hemmottelujutut on aina ihania, oli se sitten poreammeessa lilluttelua tai manikyyrien tekemistä. 
  • Samaan kategoriaan voisi melkein laskea myös saunomisen, ja morsiussauna voisikin olla hauska kokemus! Rehellisesti ei mitään käsitystä mitä kyseinen konsepti oikeasti pitää sisällään, mutta varmasti astetta spesiaalimpi saunakokemus.
  • Myös kaikki hauskat pelit, tehtävät, kisat sun muut on erittäin ok, mielellään taas niin että kaikki pääsevät osallistumaan.
  • Hyvää ruokaa ja juomaa. Tarvitseeko tätä edes selitellä?
  kuva                                                             kuva

Ei-kiitos kategoria:
  • Nolosti pukeutuminen ja jonkun pikkutuhman myynti ohikulkijoille on ihan no go. Tiimipukeutumisessa puolestaan ei ole mitään vikaa, ja saa sitä hassutteluakin olla, mutta mauttomuuteen asti ei mun puolesta tarvitsisi mennä.
  • Liian hurjat aktiviteetit. En todellakaan hyppää benjihyppyä tai muuta pelottavaa. Piste.

Kaikkiaan sanoisin että polttareiden suhteen otan yhtä rennosti kuin häidenkin kanssa. Eikai nämä jutut kovin katastrofaalisesti voi mennä pieleen kun on niin upeita ihmisiä ympärillä? Tärkeintä onkin että kaikki pääsisivät paikalle, muulla ei niin väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti