30. lokakuuta 2016

Teema ja värit

Kanssamorsiamet ja varsinkin Kanadan puolen sukulaiset ovat ahkerasti tivanneet meiltä häiden teemasta ja teemaväreistä, koristeista, kutsuista, pukukoodista ja ties mistä jo heti kihlauksesta ilmoitettuamme. Yritäpä siinä sitten änkyttää vastaukseksi että meillä ajatuksena on ollut lähinnä se, että mennään naimisiin ja jatketaan sitten hyvillä bileillä.

Näillä ajatuksillä mennään edelleen. Juhlista pyritään saamaan rennot mutta arvokkaat, ilman turhaa pönötystä. Iltapukuja me ei keneltäkään vaadita, mutta toivotaan ettei kovin moni nyt ihan farkuissakaan eksy paikalle. Kaupunkihäät tulevat varmasti näkymään jossain määrin myös koristeissa ja juhlien luonteessa, eli DIY övereitä ei ole tiedossa, vaan kukkia ja muuta yksinkertaista pientä kivaa. Pyritään tuona viikonloppuna hieman esittelemään Suomea, Helsinkiä ja pohjoismaita ylipäätään ulkomailta saapuville vieraille, eli ehkä skandinaavisuutta voisi pitää jonkinlaisena teemana.
Värien suhteen pysytään oletettavasti aika neutraalilla linjalla: vaaleaa sinisen ja vihreän sävyillä vahvistettuna. Sekä häiden värimaailma että teema varmasti tarkentuvat vielä juhlapaikan vahvistettuamme, sillä tällä hetkellä meillä on vaihtoehtoina kaksi hyvin eri tyyppistä paikkaa. Juhlapaikka kuitenkin vaikuttaa yllättävän paljon moneen juhlien osa-alueeseen, että suurempia päätöksiä sekä hankintoja tehdään vasta lopullisen paikan valinnan jälkeen.

Tälläisillä ajatuksilla meidän häitä on jokatapauksessa lähdetty työstämään, saa nähdä mihin sitten lopulta päädymme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti