14. lokakuuta 2016

Hääkengät

Pari edellistä postausta on keskittynyt ns vakaviin aiheisiin, joten heitetääs välillä hömpän puolelle. Halusin nimittäin kirjoittaa niinkin tärkeästä asiasta kuin kengistä. Ja erityisesti hääkengistä.
Hääkengistä minulla on ollut visio jo hyvän aikaa, mutta täytyy myöntää että muutaman kerran omia ajatuksia on sittemmin tullut kyseenalaistettua. Olen nimittäin vannonut O:lle jo aikoja sitten että menen naimisiin Louboutinit jalassa. Ainoa mutta tässä suunnitelmassa on se, että nehän eivät hyvällä tahdollakaan ole mitenkään maailman mukavimmat kengät.

Sain Louboutinin nudet Pigallet O:lta synttärilahjaksi muutamia vuosia sitten. Ihan mielettömän kauniit kengät, jotka ovat ehtineet nähdä jo monet juhlat. Ikävä kyllä viimeistään loppuillasta (tai aamuyöstä, miten sen nyt ottaa) jalkoja särkee niin että tietää vielä seuraavanakin päivänä juhlineensa koroissa. Tosin siinä vaiheessa kun jaloillaan ollaan oltu jo pitkän työpäivän verran, alkavat kengät kuin kengät tuntua ikäviltä. 
                                                                     kuva                                                                                                kuva
Omalla kohdallani korot ovat ainoa vaihtoehto hääkengiksi, sillä ne tuovat pituuden (jota allekirjoittaneella on vajaa 160cm sulka päässä) lisäksi mukavasti ryhtiä ja itsevarmuutta. Matalat kengät tuntuvat liian arkisilta alttarille asteluun, olivat ne kuinka kauniit tai kimaltavat tahansa. En kuitenkaan halua viettää omaa hääpäivääni huonosta kenkävalinnasta kärvistellen, joten vaihtokengät tulevat kulkemaan mukana.

Korkojen suhteen pohdin parhaillaan mennäkkö vanhoilla kengillä, vai irtoaisikohan budjetista ihan hirveän paljon rahaa uusiin kenkiin? Ehkä sinisiin sellaisiin? Jos perustelisin kenkähankinnan sillä, että ne jäisivät varmasti käyttöön myös häiden jälkeen? Hmm..
Entäs ne vaihtokengät? Jos minulla olisi laittaa useampi satanen kertakäyttöisiin kenkiin, Minna Parikan puputennarit olisivat ihanat. Mutta en edes yritä uskotella itselleni että niille tulisi käyttöä häiden jälkeen - pienikokoisena baby facenä pupun korvilla varustetut tennarit veisivät viimeisetkin uskottavuuden rippeet arjessa. Sen sijaan harkinnassa ovat Tomsit tai ehkä Sam Edelmanin ballerinat jossain kivassa värissä. Molemmat vaihtoehdot ovat testattu ja hyväksi havaittu, eivätkä ne varmasti jäisi hyllylle pölyttymään juhlien jälkeenkään.

Kuten huomaatte, idea on, toteutus vaan on vielä vaiheessa!

2 kommenttia:

 1. Hei ihana! <3 Kävit kommentoimassa tuonne mun lifestyleblogin puolelle, että ois kiva lukea hääjuttuja mun blogista. Hääjuttuja suunnittelen osoitteessa http://aamuruskonhaat.blogspot.fi/ :)

  Ja tätä kenkäasiaa oon itekki miettiny. Pituutta täälläkin 156cm, mutta jalan koko ja se, etten osaa kävellä koroilla, tuottaa vähän ongelmaa. Kiitti tästä postauksesta, sain inspiksen tästä myös blogiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääjuttuja on aina ihana lukea! Muiden suunnittelusta saa niin paljon hyviä ideoita ja inspiraatiota omaankin suunnitteluun :)

   Ehtiihän tässä vielä opetella kävelemään koroilla jos sikseen tulee.. Sopivien kenkien löytäminen sitten taas on aivan oma haasteensa!

   Poista